Select Page

smashing bar menus

Γνωρίζοντας, από πρώτο χέρι, τη βαρύτητα που δίνει ένα καλοσχεδιασμένο cocktail menu, σε ένα bar, μέσα από τη στήλη αυτή αναδεικνύουμε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Αν πιστεύετε ότι υπάρχει ένα cocktail menu που θα έπρεπε να υπάρχει εδώ, στείλτε μας email στο info@huntingspirits.tv

Meerkat Cocktail Safari

Σ’ έναν δρόμο με νεραντζιές, που άλλοι τον ανηφορίζουν ψάχνοντας το δρόμο για την Ακρόπολη και άλλοι τον κατηφορίζουν ψάχνοντας το δρόμο προς τη θάλασσα, άνοιξε το Meerkat cocktail safari και το επισκεφθήκαμε και δοκιμάσαμε τα κοκτέιλ του.

PARKO 240: Open Air Urban Living

Επισκεφθήκαμε το PARKO 240, σε μία από τις κεντρικότερες οδούς της πόλης του Ηρακλείου Κρήτης, που λειτουργεί ολημερίς, παρέχοντας speciality καφέδες brunch και ποιοτικό φαγητό. Ωστόσο, συζητάμε για αυτό, χάρη στα cocktail από το νέο menu του.

B2 bar

Το Β2 bar, κοντά στην πλατεία Κλαυθμώνος, λειτουργεί όλη μέρα, παρέχοντας speciality καφέδες και brunch, σε έναν όμορφο χώρο σχεδιασμένο από τον Ολλανδό Joris Braat, “ντυμένο” με high-end ηχο-σύστημα και ψηφιδωτό πάτωμα από χιλιάδες κύβους πεύκου. Εμείς όμως, το επισκεφτήκαμε για τα κοκτέιλ του, τα οποία συνθέτουν ένα smashing bar menu.

AMAN The Garden. Unlike all others

Το Ηράκλειο Κρήτης έχει ένα νέο bar, το “AMAN : The Garden” και ο κατάλογος του -πιστεύουμε- πως είναι smashing!

Bistroteca: Some Thoughts in a Glass

Επισκεφθήκαμε το Bistroteca, στην Καλαμάτα και δοκιμάσαμε τα κοκτέιλ από τον νέο κατάλογό του. Και, ναι, είναι smashing! φωτογραφίες: Βαγγέλης Πατσιαλός Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, σε αυτή τη στήλη, πως για να εκτιμήσει κανείς μια cocktail list ενός bar και τα...

A Clumsy Spotlight : Tο νέο cocktail menu από το The Clumsies

Ο καινούριος κατάλογος των The Clumsies, με τίτλο A Clumsy Spotlight,  λειτουργεί σαν το προσωπικό σημειωματάριο της ομάδας, που ανοίγει το σπίτι της και μοιράζεται τις συνταγές, τον τρόπο σκέψης της και την ίδια της την ιστορία.

Upupa Epops – The bar: Δοκιμάσαμε τα κοκτέιλ του!

Μπορεί να αργήσαμε να γράψουμε για το Upupa Epops, αλλά το πετύχαμε στην πιο ώριμη φάση του. Ακόμα και αν πάτε για καφέ ή φαγητό, δείτε πως μας φάνηκαν τα κοκτέιλ του.

Boheme cocktail menu: Μοναδικά υλικά και κάποια καινούρια bitters!

Η επαφή των ανθρώπων του bar με την τέχνη και τον πολιτισμό είναι απαραίτητη προκειμένου να προχωράμε και να εξελισσόμαστε και αυτή την αξία πρεσβεύει ο κατάλογός του Boheme στα Χανιά.

Filoxenia: Το νέο cocktail menu του Pairidaeza

Η έννοια της φιλοξενίας, θεμέλιος λίθος κάθε υπηρεσίας εστίασης, φέρνει κοντά την Ελλάδα και την Ιαπωνία, στο νέο φιλόδοξο project του Pairidaeza.

Borsalino: Hats off to fine … cocktails!

Ένα ακόμη cocktail bar, που το γνωρίζαμε από καιρό και μας είχε πείσει για τη σοβαρή δουλειά που κάνει, είναι το Borsalino, και δοκιμάσαμε τα κοκτέιλ του.

Voyager : Ο νέος κοκτέιλ κατάλογος του Theory

Από την περιέργεια και την πρωτοπορία που χαρακτηρίζει το ανθρώπινο πνεύμα, εμπνέεται το Voyager, το νέο cocktail menu του Theory bar στο Χαλάνδρι.

Spoiled: Bird Cage cocktail menu

Δοκιμάσαμε και φωτογραφίσαμε τα κοκτέιλ από το Bird Cage , το νέο Cocktail Menu του Spoiled, την πιο ώριμη δουλειά του bar έως σήμερα.

Genesis: New Cocktail Concept by The Clumsies

Δοκιμάσαμε τα κοκτέιλ από το Genesis, το νέο Cocktail Concept από το The Clumsies, που τα έχει όλα και σας προτείνουμε να τον ξεφυλλίσετε.

Mary Pickford : Cocktail menu

Στην Ακτή Κουμουνδούρου στο Μικρολίμανο, πάνω ακριβώς από το γνωστό εστιατόριο Βαρούλκο, άνοιξε το Mary Pickford cocktail bar και όπως  κάθε μπαρ που αγαπά τα κοκτέιλ (πρέπει) να διαθέτει ένα smashing bar menu.

Artisanal Lounge and Gardens cocktail menu

Δοκιμάσαμε τα 18 cocktail του τελευταίου cocktail menu του Artisanal Lounge and Gardens και … μαντέψτε: Είναι smashing!

Oz cocktail bar: Monopoly menu

Το Oz, το υψηλών προδιαγραφών cocktail bar της Χίου, αλλάζει και πάλι κατάλογο και αυτή τη φορά εμπνέεται από τη monopoly.

Odori Vermuteria Di Atene: Garden in a Bottle

Η μπάρα του Odori, το φαγητό και το προσωπικό είναι σημαντικοί λόγοι για να επισκεφθείτε τη vermuteria στη Σκουλενίου 2 στην Αθήνα, αλλά στα smashing bar menus, εμείς δίνουμε σημασία ειδικά στον κατάλογο, όπως τον νέο “Garden in a Bottle”.

Σπίτι Cocktail Bar: νέο menu

Με την επιμέλεια του Νέαρχου Νοβάκου, οι bartenders του Σπίτι δημιούργησαν έναν κατάλογο από Signature House Cocktails, για όλες τις ώρες.

Φρουτοποτία

Αυτή τη φορά, το smashing bar menus, περιλαμβάνει έναν πλήρως θεματικό κατάλογο από το Theory bar του Χαλανδρίου.

Grooove: Cocktail Menu

Ένα κορυφαίο bar πρέπει να διαθέτει μια αξιοπρεπή λίστα με αυτά που -είναι ικανό να- σερβίρει. Το grooove έχει και το menu και την ικανότητα.

Μπλε Παπαγάλος: menu

Ξεφυλλίζουμε τον κατάλογο στον Μπλε Παπαγάλο, ένα προσεκτικά σχεδιασμένο smashing bar menu.

Κολοκοτρώνη 9 : Cocktail Menu

Ξεφυλλίζουμε το cocktail menu του bar της Κολοκοτρώνη 9, που παρουσιάζει πέρα για πέρα καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. φωτογραφίες: Βαγγέλης Πατσιαλός "Strange place for snow" τιτλοφορείται το κομμάτι που περιέχεται στον ομώνυμο δίσκο που κυκλοφόρησε το 2002 το τρίο του...

Odori Vermuteria Di Atene: cocktail menu

Ξεφυλλίζουμε το cocktail menu του Odori, που κινείται στην ιδέα της διαφορετικότητας των βερμούτ και της σπουδαιότητάς τους στα κοκτέιλ.

CV Distiller: cocktail menu

Ένα μεγαλοπρεπές bar, όπως το CV Distiller, δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα αντάξιο των αποσταγμάτων που φιλοξενεί, cocktail menu. Και το τελευταίο, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα smashing bar menus.

Bajamar

Ξεφυλλίζουμε ακόμα ένα νησιώτικο smashing bar menu, αυτή τη φορά από ένα bar που βρίσκεται στην Κρήτη, το Baja mar.

Oz cocktail bar: Menu

Αυτή τη φορά, το smashing bar menus, περιλαμβάνει έναν κατάλογο από ένα νησιώτικο bar, το Χιώτικο OZ.

S=m•c³ Το νέο cocktail menu του The Clumsies

Το νέο cocktail menu του The Clumsies, είναι μια πραγματικότητα που ακροβατεί ανάμεσα στην επιστήμη και την φαντασία. (“Imagination is the only weapon in the war against reality”)

Noel menu

Ξεφυλλίζουμε τον φθινοπωρινό κατάλογο του holiday bar “Noel”, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα smashing bar menus.

IPITOU cocktail menu

Σε αυτό το smashing bar menu από το IPITU bar, ο Διονύσης Πολάτος περιγράφει το σκεπτικό του και τις ιδέες για την δημιουργία του.

Spoiled new menu

To Spoiled, το cocktail bar της Δάφνης, ολοκληρώνει τρία χρόνια λειτουργίας, και ρίχνουμε μια ματιά στον καινούριο κατάλογό του. (φωτογραφίες: Βαγγέλης Πατσιαλός) To Spoiled, το cocktail bar της Δάφνης, είχε δείξει πολύ θετικά σημάδια για την πορεία του, από τον πρώτο...

42: Cocktail menu

Ο τελευταίος κατάλογος του 42 cocktail bar είναι από μόνος του η αφορμή για να το επισκεφτείτε, να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα και να έχετε μαζί σας … καλά φορτισμένο smartphone. Πρόκειται για ακόμη ένα διαγαλαξιακό ταξίδι!

Mr Peacock’s cocktail menu

Το Mr Peacock στο Χαλάνδρι, μπορεί να υπερηφανεύεται για τον κατάλογο του, όσο και ένα παγόνι για τα χρώματα του!

The Bank Job

Διαφορετικός, παιχνιδιάρικος και πρωτότυπος, ο κατάλογος του The Bank Job κατευθύνει τον επισκέπτη να επιλέξει το ποτό του, σαν μια πυξίδα γεύσης. (φωτογραφίες: Βαγγέλης Πατσιαλός) Ένας διαφορετικός, παιχνιδιάρικος, αλλά ταυτόχρονα εύκολος για το κοινό κατάλογος, που...

Old Dog: Nέο bar, νέο μενού.

To Old Dog, κάνει θόρυβο με την άφιξή του στη Νέα Φιλαδέλφεια και η λίστα των κοκτέιλ του, είναι πολύ καλή για να είναι ... η πρώτη του. (φωτογραφία: Βαγγέλης Πατσιαλός) Με τον Παναγιώτη Καναβέτα γνωριστήκαμε το 2006, με τον Πάνο Δεμοίρο 1-2 χρόνια αργότερα. Με τον...

Baba Au Rum: New Logos and Concept Menu

Το Baba Au Rum αλλάζει για πρώτη φορά, το λογότυπο του, την ιστοσελίδα του και -κυρίως- τον κατάλογό του, μετά από 6 ολόκληρα χρόνια.