Select Page

Bacardi RUMIX – Summer Series: Η Πάρος και η Αντίπαρος ήταν ο δεύτερος σταθμός της μαγικής εμπειρίας του mixin’! 

φωτογραφίες: Βαγγέλης Πατσιαλός

064_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

Άλλος ένας σταθμός της μαγικής εμπειρίας Bacardi RUMIX, τα κατάλευκα νησιά της Πάρου και της Αντίπαρου, υποδέχτηκαν το Bacardi και την απίθανη ομάδα του. Με μεσημεριανά party κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο αλλά και βραδινά events γεμάτα ένταση, τα δυο αντικριστά νησιά ξεσήκωσαν τους επισκέπτες τους και πρόσφεραν ποιοτικά κοκτέιλ με το λευκό διάσημο Κουβανέζικο ρούμι.
Η ξεχωριστή εμπειρία του Bacardi RUMIX, ξεκίνησε την Παρασκευή 29 Ιουλίου, αργά το απόγευμα στο λιμάνι της Αντιπάρου, όπου για αρκετές ώρες μια ομάδα από λατίνους μουσικούς-percussionists και χορευτές υποδεχόταν σε cuban ρυθμούς τους επισκέπτες που αποβιβάζονταν από το τοπικό ferry boat. Ο ήχος από congas, bongos, djembe, cajon και οι ακούραστες ικανότητες της καλλιτεχνικής ομάδας που λικνιζόταν στον ρυθμό του Bacardi ήταν αρκετά για να ξεσηκώσουν το κέφι των ταξιδιωτών παρασύροντάς τους σε χορό και προδιαθέτοντάς τους για όλα όσα θα ακολουθούσαν στο νησί το ίδιο βράδυ.
Τα bar στη χώρα της Αντιπάρου, Boogaloo, Tabula Rasa, The Smile Company, Beez και Lime γέμισαν πανέμορφες, ολοζώντανες καλλίγραμμες «νυχτερίδες», ενώ το Σάββατο βράδυ, οι κοπέλες του Bacardi RUMIX έκαναν αισθητή την παρουσία τους ανεβάζοντας τη θερμοκρασία με τον καυτό χορό τους στα μπαλκόνια και στις ταράτσες των πιο γνωστών μαγαζιών, δίνοντας άλλο vibe στο γραφικό λιμανάκι. Linardo, Big Blue, Σαν Φως, Aiolos, Agosta και Barbarossa, συμμετείχαν στα happenings του Bacardi που άλλαξαν το προφίλ της διασκέδασης στη Νάουσα της Πάρου.
Κι επειδή, ο δυόσμος, η λευκή ζάχαρη, το lime και η μοναδική γεύση του Bacardi Rum είναι αρκετά για να αλλάξουν το σκηνικό όπου κι αν βρεθούν, από το μεσημέρι της Κυριακής, η Santa Maria με το περίφημο beach bar της, μεταμορφώθηκε σε ένα ξέφρενο beach party με το εκρηκτικό DJ session του Ben Delay. Χορός, κέφι, πολλά χαμόγελα και τα αυθεντικά Bacardi Mojito που απογείωναν γευστικά τη διάθεση.
Την παράσταση έκλεψε το pop-up mojito bar που στήθηκε στην είσοδο, όπου o Bacardi Brand Ambassador Κωνσταντίνος Καπνιάρης, ένας εκ των φιναλίστ bartenders του παγκόσμιου διαγωνισμού Bacardi Legacy 2016,, παρουσίαζε στους τυχερούς νικητές του  Mojito application, το ομώνυμο cocktail και την ιστορία πίσω από αυτό καθώς και τον ιδανικό τρόπο παρασκευής τουΚάπως έτσι, με καινούργιες ενέργειες και εκπλήξεις, το Bacardi απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι συνώνυμο της ξενοιασιάς και των high energy και fun στιγμών. Αναπόσπαστο μέλος της παρέας, ανεβάζει παντού και πάντα τη διάθεση, σηματοδοτώντας την πραγματική διασκέδαση!
Σε κάθε ένα από τους σταθμούς του Bacardi RUMIXSummer Series, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε στο ρυθμό του Bacardi Rum μέσα σε μια ατμόσφαιρα που θα ξεχειλίζει από έντονο beat, όμορφα πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις!
Μπείτε στη σελίδα του Bacardi στο Facebook και στο Instagram και δείτε όλα τα hot highlights του τριημέρου σε Πάρο και Αντίπαρο με #BacardiRUMIX. Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα στο φωτο-ρεπορτάζ που ακολουθεί:

009_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

011_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

016_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

019_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

029_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

042_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

051_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

056_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

068_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

081_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

082_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

084_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

087_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

098_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

111_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

114_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

116_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

120_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

157_BacardiRumix_Paros_SantaMaria_VangelisPatsialos

174_BacardiRumix_Paros_SantaMaria_VangelisPatsialos

176_BacardiRumix_Paros_SantaMaria_VangelisPatsialos

180_BacardiRumix_Paros_SantaMaria_VangelisPatsialos

182_BacardiRumix_Paros_SantaMaria_VangelisPatsialos

201_BacardiRumix_Paros_SantaMaria_VangelisPatsialos

219_BacardiRumix_Paros_SantaMaria_VangelisPatsialos