Select Page

Όπως κάθε χρόνο, από το 2010 που ξεκίνησε, το Athens Bar Show 2023, θα αποτελέσει και φέτος μια τριήμερη “γιορτή” του Κλάδου των επαγγελματιών του bartending, της φιλοξενίας, της εστίασης και των αποσταγμάτων.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί, για ακόμα μια φορά, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, η οποία στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2023 θα υποδεχτεί  τόσο τους δεκάδες εκθέτες και χιλιάδες επαγγελματίες της βιομηχανίας από όλο τον πλανήτη, όσο και τους πολυάριθμους επισκέπτες της. Μέσα και έξω από τις Αίθουσες και τα περίπτερα θα παρακολουθήσουμε ομιλίες, events, tastings, εμφανίσεις διάσημων ονομάτων της Ελληνικής αλλά και Παγκόσμιας “Βιομηχανίας” του bartending και των αποσταγμάτων. Ανάμεσα στο panel των προσκεκλημένων ομιλητών θα είναι είναι οι πρωτοπόροι Salvatore Calabrese, Simone Caporale, Robert Simonson, Dorelli Giampero, Massimo La Rocca, Martin Stein, Andrea Jachetta, Jay Gray, Νίκος Μπάκουλης, Βασίλης Κυρίτσης και πολλοί άλλοι.

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες του Athens Bar Show, από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του, παραμένουν η ανάπτυξη, η ενημέρωση, η δημιουργία, η ανακάλυψη νέων, αναδυόμενων τάσεων και καλλιέργεια γνώσης, φιλοσοφίας και mindset για την ιδανική διαχείριση των επιχειρήσεων. Φέτος, λόγω του μεγέθους της Έκθεσης, θα χρησιμοποιηθούν για τις εκδηλώσεις, τα events και τα εκθεσιακά περίπτερα όλα τα κτίρια και οι εξωτερικοί χώροι της Τεχνόπολης.

bar show

 Tomas Estes’ Agave Embassy

Ένα αγαπημένο πρόσωπο του Bar Community και του κόσμου των Agave Spirits, ο Tomas Estes, άφησε πίσω του ένα σημαντικό legacy, αυτό του κόσμου της αγαύης, της τεκίλας και του μεξικάνικου πολιτισμού. Ο Tomas Estes υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της ελληνικής bar κοινότητας και αγάπησε πολύ, τόσο την Ελλάδα όσο και το Athens Bar Show, το οποίο για να τιμήσει τη μνήμη του αφιερώνει, όπως και πέρυσι, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, στα αποστάγματα αγαύης. Ο χώρος αυτός θα ονομάζεται, προς τιμήν του, “Tomas Estes’ Agave Embassy”. Εκεί λοιπόν, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένες γευσιγνωσίες, σεμινάρια και παρουσιάσεις γύρω από την τεκίλα και τα αποστάγματα αγαύης και να γιορτάσουμε μαζί τη ζωή και το έργο ενός αξέχαστου φίλου και μέντορα για όλους μας.

New Entries – Newcomers Hall

Ένας χώρος αφιερωμένος σε νέα προϊόντα ή υπηρεσίες που παρουσιάζονται στο ABS ή την ελληνική αγορά. Σε αυτή την αίθουσα μπορείτε να βρείτε μοναδικά, συχνά σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα.

Luxury Brands Hall

Το 2022 δημιουργήθηκε το “The ABS P.U.B.” (Premium και Ultra-Premium Brands), ένας ειδικά διαμορφωμένος εκθεσιακός χώρος, αφιερωμένος, αποκλειστικά, σε premium και ultra premium προϊόντα.

Το φετινό Luxury Brands Hall, θα αποτελεί ένα πραγματικά ξεχωριστό experience, με “αυστηρά” περιορισμένη είσοδο, μόνο για πραγματικούς “γνώστες” premium προϊόντων. Εκεί, ο επισκέπτης θα μπορεί να έχει ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις με μύστες και δημιουργούς των premium προϊόντων τα οποία θα παρουσιάζονται, με την δυνατότητα να θέτουν ερωτήσεις, να συζητούν με άνεση και χωρίς ιδιαίτερους περισπασμούς και, φυσικά, να δοκιμάζουν τα ξεχωριστά αποστάγματα. Για να μπορείτε να επισκεφθείτε το Luxury Brands Βar, βεβαιωθείτε πως έχετε προμηθευτεί το ειδικό εισιτήριο, που σας δίνει πρόσβαση στο Athens Bar Show και το Luxury Brands Hall.

athens bar show 2023

Athens Bar Week

“Τα καλύτερα μπαρ του κόσμου καταλαμβάνουν την πόλη”. Ένα μοναδικό γεγονός – ορόσημο για την ελληνική αλλά και Διεθνή Βιομηχανία του κλάδου εγκαινιάζεται, ουσιαστικά, φέτος: η νέα, παράλληλη και ανεξάρτητη Athens Bar Week. Κατά την διάρκεια των 5 βραδιών, γνώστες και “εραστές” του spirits & cocktails scene, απλοί καταναλωτές, επαγγελματίες αλλά και απλοί επισκέπτες της Αθήνας, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα σημαντικότερα cocktail bar της πόλης. Εκεί, θα “ταξιδέψουν” γευστικά αλλά και με όλες τους τις αισθήσεις, στο experience που χαρίζουν τα μεγαλύτερα cocktail bars και bartenders του Πλανήτη – τα οποία θα βρίσκονται εκεινες τις ημέρες στην πόλη συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις, pop up bars και takeovers στις καλύτερες μπάρες του Κέντρου της Αθήνας.

Η Πέμπτη (09/11 – 18:30 ως 23:30) θα σηματοδοτήσει το επίσημο τέλος της Athens Bar Week με το Closing Party στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, όπου μερικά από τα καλύτερα μπαρ από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες της Μεσογείου και της Ευρώπης θα σερβίρουν μοναδικά signature κοκτέιλ!

r
   • Το εισιτήριο εισόδου στο Closing Party κοστίζει 15 ευρώ και περιλαμβάνει δύο κοκτέιλ/ποτό.
   • Όλα τα γεγονότα, events και εμφανίσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Athens Bar Week* – η οποία συνεχώς ανανεώνεται.
   • Η είσοδος στην έκθεση Athens Bar Show επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες.
   • Οι εκδηλώσεις του Athens Bar Week καθώς και το “International Closing Party” απευθύνονται σε όλους.

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ!

athens bar show 2023

Athens Bar Show: 07 & 08 Νοεμβρίου

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Εισιτήρια:

Έκθεσης: 25* ευρώ ημερήσια ή 40 * ευρώ και για τις δύο ημέρες.

Έκθεση + Luxury Brands Hall. + Business Lounge:  55 ευρώ.

αυτό το εισιτήριο προσφέρει: Είσοδο στην έκθεση και για δύο ημέρες και πρόσβαση 1 ημέρας μόνο στο “Business Lounge” και το “Luxury Brands Hall” (βρίσκεται εντός της έκθεσης)

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ

(με αγορά εισιτηρίου για διήμερο ABS & P.U.B. έχετε δωρεάν είσοδο στο Closing Party)

! Early Bird Ticket Phases !

Αγοράστε το εισιτήριο σας νωρίτερα. Επωφεληθείτε από τιμή Early Bird και γρηγορότερη είσοδο!

Phase 2: 16/9-31/10/23 (έως 20% έκπτωση)

Phase 3: μετά την 1/11/23

 Η έκθεση «Athens Bar Show» και το «Athens Bar Week» διοργανώνονται από το Bar Academy Hellas.