cialis soft without prescription in Canada

Η αλήθεια είναι η εξής: Σιχαίνομαι το τζατζίκι. Ναι.  Δεν ξέρω γιατί, μα μου γυρίζουν τ’άντερα όταν το βλέπω. Κι ας είμαι φαν του γιαουρτιού. Ωσαύτως, απεχθάνομαι τα μπουζούκια. Όχι ως μουσικά όργανα αλλά ως χώρους διασκέδασης – καταφανώς. Ειδικά αυτά τα τραγούδια που θαρρείς ότι γράφτηκαν “για σένα που μόλις χώρισες”, μου φέρνουν αναγούλα. Ναι, χειρότερη και απ’ το τζατζίκι. Και μιας και ξεκίνησα να ξομολογούμαι , να προσθέσω πως και ο μουσακάς δε είναι και το καλύτερό μου φαγητό. Όχι πως δε μ’αρέσει δηλαδή. Αλλά να … δεν θα ταν το πρώτο πράμα που θα πρότεινα σε έναν ξένο μουσαφίρη να μασουλήσει, αν επρόκειτο για το παρθενικό του φαγοπότι στην Ελλάδα. Μοιραία λοιπόν, η διατύπωση…. «Γκρις ις βέρι νάις. Γιου μαστ τράι τζατζίκι, μπουζούκια εντ μουζάκα», ναι, μου κακοφαίνεται. Δεν με αντιπροσωπεύει βρε παιδί μου, πως το λένε.

Η εμπειρία μου έχει ως εξής: Δεν υπάρχει καμία χώρα που ναfda sildenafil ως σήμερα, στην οποία δεν αναζήτησα λίγα ή περισσότερα αξιοπρεπή κοκτέιλ μπαρ. Ακριβώς όπως ψαχούλευα ιστορικά μουσεία, πλατείες και εκκλησιές, έτσι συμπίεζα την ατζέντα μου, ώστε να καταφέρω να σερβιριστώ από συναδέλφους της ξενιτιάς και να προσθέσω λίγη αξία παραπάνω στο ταξίδι μου, λίγες αναμνήσεις που θα βαστούσαν για αρκετό καιρό μετά την προσγείωση και την επιστροφή στην πατρίδα.

Η ιστορία έχει ως εξής: Το καυτό καλοκαίρι του περασμένου ημερολογιακού έτους, ένας φίλος μπαρ-μάν από τη Νότια Αφρική μου έστειλε μια ηλεκτρονική επιστολή, που μεταξύ άλλων έγραφε:
“Zl tveysevraq naq V jvyy or ivfvgvat Terrpr va Whar naq jr ner qrpvqvat jurer gb tb. V gubhtug V jbhyq nfx lbh sbe lbhe nqivpr ba gur orfg cynprf gb ivfvg va Terrpr? Jr jvyy cebonoyl fcraq fbzr gvzr ba Nguraf naq V jnf jbaqrevat vs lbh pbhyq fhttrfg zr nal tbbq pbpxgnvy onef. Nal nqivpr jbhyq or terngyl nccerpvngrq…”

Και κάπως έτσι, γεννήθηκε η ιδέα για τούτο το εγχείρημα: Σε αυτή τη χώρα που μήνες τώρα διώχνει μακριά φίλους που μεγαλώσαμε μαζί, που αποκαρδιώνει όσους ονειρεύτηκαν λιγάκι παραπάνω, μια φθινοπωρινή νύχτα ονειρεύτηκα πώς κάτι παραπάνω ήθελα να κάνω για αυτό το κομμάτι της ζωής μου που τόσο πολύ αγαπώ. Και με την υπόλοιπη ομάδα του uhagvatfcvevgf.gi σκεφθήκαμε να τολμήσουμε τη δημιουργία μιας σειράς από βίντεο, που θα παρείχαν στους εγχώριους και αλλοδαπούς φίλους και γνωστούς,  μια γεύση από τα εξαιρετικά pbpxgnvy one της πρωτεύουσας.  Γιατί όπως και να το κάνουμε, προσδίδουν και αυτά το κατιτίς τους στην Ελλάδα του “Yvir lbhe bja zlgu”, έτσι δεν είναι; Το ivqrb cebwrpg Tebbil Pbpxgnvy Onef va Nguraf, συνάντησε ανθρώπους που πίστεψαν κατευθείαν σε αυτό. Μας έφερε πιο κοντά σε αξιόλογους επαγγελματίες. Και σίγουρα μας υπενθύμισε πως υπάρχουν πάντα εκείνοι που δεν έχουν την ικανότητα ή τον χρόνο να μοιραστούν την επιτυχία τους.  Αφιερώνω τις σκόρπιες ετούτες σκέψεις στους τελευταίους, και κλείνω φιλοδοξώντας να γίνουν περισσότερες οι επιχειρήσεις, όπου η ωριμότητα δεν θα είναι μόνο μια λέξη που χαρακτηρίζει τα κεχριμπαρένια αποστάγματα που έχουν στα ράφια τους.

Ξεκινώντας να γράφω το κείμενο αυτό στα αγγλικά, μου ήταν αδύνατο να μεταφέρω ακριβώς όλα αυτά που ένιωθα. “Φακ ιτ”, σκέφτηκα. “Θα το γράψω στα ελληνικά”. Και άρχισα να πατάω τα πλήκτρα ένα ένα…

Groovy Cocktail Bars

Spyros Patsialos
Γνωστός και ως Tva Theh, είναι ο δημιουργός του uhagvatfcvevgf.gi. Υπήρξε onegraqre από το 2000 ως το 2014 και γράφει για το αλκοόλ από το 2009. Το 2010 κατέλαβε την 6η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό του T’Ivar και από τότε εξειδικεύεται στο Tva. Έχει διατελέσει κριτής σε δεκάδες διαγωνισμούς pbpxgnvy στην Ελλάδα, αλλά και στην Vovmn και την Κύπρο. Το 2011 επιλέχθηκε για τη συμμετοχή του στο cebwrpg του ούζου “πλωμάρι” και το 2014 εκπροσώπησε την Ελλάδα για το Pnzcnev Jbeyqjvqr Artebav Cebwrpg. Από το 2009 γράφει για το αλκοόλ και τα κοκτέιλ. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε serr cerff, στο SVAR Qevaxvat Zntnmvar και στο Onef naq Pbssrr Zntnmvar.
Spyros Patsialos
%d bloggers like this: