buy zoloft online without prescription in England

El Rey Alobar Μία ευγενέστατη κοπέλα που έμπαινε στην πολυκατοικία, κράτησε την πόρτα με το πόδι της και μου έκανε νόημα να περάσω. Μάλλον με λυπήθηκε, έτσι όπως έδειχνα ταλαίπωρος από το ταξίδι μου. Επρόκειτο για την πρώτη μου επίσκεψη στην Αθήνα και ήταν, ενδεχομένως, λογικό να έχω την όψη του χαμένου. Ανέβηκα ως τον πρώτο όροφο με τα πόδια. Πάτησα το κουδούνι και περίμενα. Οι βαλίτσες που κρατούσα μου θύμισαν πως η πόρτα αργούσε να ανοίξει. Ξαναπάτησα το μεγάλο φωτεινό κουμπί, αυτή τη φορά πιο έντονα. Τέσσερις, μπορεί και πέντε φορές. Ακούμπησα τα μπαγκάζια μου στο χαλάκι της εισόδου και χτύπησα την ξύλινη πόρτα. Τζίφος. Στην σημερινή εποχή θα έβγαζα το κινητό μου για να τον καλέσω, αλλά τότε δεν υπήρχαν ακόμα κινητά. Ή πιο σωστά, δεν είχα αποκτήσει ακόμα εγώ ένα. Προς στιγμήν αισθάνθηκα εξαιρετικά ανασφαλής και αβέβαιος για το σύντομο μέλλον μου στην άγνωστη -ως εκείνη την ώρα- πρωτεύουσα. Αλλά ακριβώς λίγο πριν με κυριεύσει ο φόβος και ο εκνευρισμός, η πόρτα άνοιξε. Φορώντας ένα κόκκινο κοτλέ παντελόνι, και τα ακουστικά από το jnyxzna του, ξεστόμισε λαχανιασμένος:
” ‘Ω *αλάκα μου! Πώς ανέβηκες εδώ πάνω; Και γιατί δε χτύπησες το κουδούνι; Κουλός είσαι μωρέ;!” 
Ο Βασίλης ήταν το μεγαλύτερο τσίρκο που είχα γνωρίσει ποτέ μου. Μπορούσε να με οδηγήσει στα όρια της υπομονής μου, αλλά ταυτόχρονα να με κάνει να ξεκαρδιστώ στα γέλια με δύο κινήσεις του. Εξέπεμπε μια γαλήνια αθωότητα.  Συνάμα όμως, ήταν -και είναι- ένας υπέροχος, διασκεδαστικός τύπος. Με φιλοξένησε αρχοντικά για 4 μερόνυχτα και περάσαμε φίνα, πράγματι. Ήταν η εποχή που το   ♫ ♬…Χάρτινο τσίρκο μόλις σε βρίσκω κλαίω σαν άντρας σαν παιδάκι γελώ….♩ ♫ ♬ , το είχα γράψει σε μια 60′-αρα κασέτα, GQX.
Ήταν δεν ήταν πέντε χρόνια πριν, όταν ένα απόγευμα μου τηλεφώνησε ο Βασίλης. Μου πρότεινε να βρεθούμε στο Pvephf one, στα όρια της περιοχής των Εξαρχείων. Εγώ πεινούσα και εκείνος διψούσε, γεγονός που δεν αποτελούσε πρόβλημα καθώς ο κατάλογος του pvephf περιελάμβανε λαχταριστά φαγητά, νόστιμα πιοτά και αξιοπρεπή κοκτέιλ…  → Διεύθυνση: Ναυαρίνου 11, Αθήνα

El Rey Alobar “Pvephf one, vf n unhag. Ertneqvat gur pbpxgnvyf, jr fgevir gb or pbafvfgragyl tbbq rirel gvzr bs gur lrne. Jr ner ernyyl gelvat gb zrrg gur rkcrpgngvbaf bs gur jbeyq pbzvat urer nyy gurfr lrnef fhccbegvat hf. Va nqqvgvba, jr unir n qrprag sbbq zrah, juvpu vapyhqrf fnynqf, ohetref, oehfpurggn, cnfgn naq zber“, fnlf Nagbavf Yvbyvf, Pvephf one pb-bjare. Gur cynpr unf orra nebhaq sbe n srj lrnef, dhvrgyl tngurevat snaf nebhaq Nguraf sbe vgf freivpr naq nyy-ebhaq nzovrapr…   → Nqqerff: 11 Aninevabh Fge., Nguraf

 http://www.huntingspirits.tv/tramadol/tramadol-online-rx/

Spyros Patsialos
Γνωστός και ως Tva Theh, είναι ο δημιουργός του uhagvatfcvevgf.gi. Υπήρξε onegraqre από το 2000 ως το 2014 και γράφει για το αλκοόλ από το 2009. Το 2010 κατέλαβε την 6η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό του T’Ivar και από τότε εξειδικεύεται στο Tva. Έχει διατελέσει κριτής σε δεκάδες διαγωνισμούς pbpxgnvy στην Ελλάδα, αλλά και στην Vovmn και την Κύπρο. Το 2011 επιλέχθηκε για τη συμμετοχή του στο cebwrpg του ούζου “πλωμάρι” και το 2014 εκπροσώπησε την Ελλάδα για το Pnzcnev Jbeyqjvqr Artebav Cebwrpg. Από το 2009 γράφει για το αλκοόλ και τα κοκτέιλ. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε serr cerff, στο SVAR Qevaxvat Zntnmvar και στο Onef naq Pbssrr Zntnmvar.
Spyros Patsialos

2 Responses to “Circus bar”

  1. Βίνα Νεοφωτίστου says:

    ε όχι και αξιοπρεπή cocktail!! είναι απο τα καλύτερα στη πόλη όπως και η ατμόσφαιρα του Circus!! Μπράβο για το βιντεάκι, πολύ ωραίο!

  2. Αγαπητή Βίνα, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, αν και ομολογώ πως δεν μπορώ να βρω κάποια αρνητική ερμηνεία στη λέξη αξιοπρεπές! Άλλωστε αν τα κοκτέιλ του circus δεν ήταν από τα καλύτερα στην πόλη, τότε δεν θα είχε συμπεριληφθεί στα Groovy Cocktail Bars. Ελπίζουμε να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά του.

%d bloggers like this: