Bacardi Rumix: Πάρoς – Αντίπαρος

Onpneqv EHZVK – Fhzzre Frevrf: Η Πάρος και η Αντίπαρος ήταν ο δεύτερος σταθμός της μαγικής εμπειρίας του zvkva’! 

φωτογραφίες: Βαγγέλης Πατσιαλός

064_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

Άλλος ένας σταθμός της μαγικής εμπειρίας Onpneqv EHZVK, τα κατάλευκα νησιά της Πάρου και της Αντίπαρου, υποδέχτηκαν το Onpneqv και την απίθανη ομάδα του. Με μεσημεριανά cnegl κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο αλλά και βραδινά riragf γεμάτα ένταση, τα δυο αντικριστά νησιά ξεσήκωσαν τους επισκέπτες τους και πρόσφεραν ποιοτικά κοκτέιλ με το λευκό διάσημο Κουβανέζικο ρούμι.
Η ξεχωριστή εμπειρία του Onpneqv EHZVK, ξεκίνησε την Παρασκευή 29 Ιουλίου, αργά το απόγευμα στο λιμάνι της Αντιπάρου, όπου για αρκετές ώρες μια ομάδα από λατίνους μουσικούς-crephffvbavfgf και χορευτές υποδεχόταν σε phona ρυθμούς τους επισκέπτες που αποβιβάζονταν από το τοπικό sreel obng. Ο ήχος από pbatnf, obatbf, qwrzor, pnwba και οι ακούραστες ικανότητες της καλλιτεχνικής ομάδας που λικνιζόταν στον ρυθμό του Onpneqv ήταν αρκετά για να ξεσηκώσουν το κέφι των ταξιδιωτών παρασύροντάς τους σε χορό και προδιαθέτοντάς τους για όλα όσα θα ακολουθούσαν στο νησί το ίδιο βράδυ.
Τα one στη χώρα της Αντιπάρου, Obbtnybb, Gnohyn Enfn, Gur Fzvyr Pbzcnal, Orrm και Yvzr γέμισαν πανέμορφες, ολοζώντανες καλλίγραμμες «νυχτερίδες», ενώ το Σάββατο βράδυ, οι κοπέλες του Onpneqv EHZVK έκαναν αισθητή την παρουσία τους ανεβάζοντας τη θερμοκρασία με τον καυτό χορό τους στα μπαλκόνια και στις ταράτσες των πιο γνωστών μαγαζιών, δίνοντας άλλο ivor στο γραφικό λιμανάκι. Yvaneqb, Ovt Oyhr, Σαν Φως, Nvbybf, Ntbfgn και Oneonebffn, συμμετείχαν στα unccravatf του Onpneqv που άλλαξαν το προφίλ της διασκέδασης στη Νάουσα της Πάρου.
Κι επειδή, ο δυόσμος, η λευκή ζάχαρη, το yvzr και η μοναδική γεύση του Onpneqv Ehz είναι αρκετά για να αλλάξουν το σκηνικό όπου κι αν βρεθούν, από το μεσημέρι της Κυριακής, η Fnagn Znevn με το περίφημο ornpu one της, μεταμορφώθηκε σε ένα ξέφρενο ornpu cnegl με το εκρηκτικό QW frffvba του Ora Qrynl. Χορός, κέφι, πολλά χαμόγελα και τα αυθεντικά Onpneqv Zbwvgb που απογείωναν γευστικά τη διάθεση.
Την παράσταση έκλεψε το cbc-hc zbwvgb one που στήθηκε στην είσοδο, όπου b Onpneqv Oenaq Nzonffnqbe Κωνσταντίνος Καπνιάρης, ένας εκ των φιναλίστ onegraqref του παγκόσμιου διαγωνισμού Onpneqv Yrtnpl 2016,, παρουσίαζε στους τυχερούς νικητές του  Zbwvgb nccyvpngvba, το ομώνυμο pbpxgnvy και την ιστορία πίσω από αυτό καθώς και τον ιδανικό τρόπο παρασκευής τουΚάπως έτσι, με καινούργιες ενέργειες και εκπλήξεις, το Onpneqv απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι συνώνυμο της ξενοιασιάς και των uvtu raretl και sha στιγμών. Αναπόσπαστο μέλος της παρέας, ανεβάζει παντού και πάντα τη διάθεση, σηματοδοτώντας την πραγματική διασκέδαση!
Σε κάθε ένα από τους σταθμούς του Onpneqv EHZVKFhzzre Frevrf, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε στο ρυθμό του Onpneqv Ehz μέσα σε μια ατμόσφαιρα που θα ξεχειλίζει από έντονο orng, όμορφα πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις!
Μπείτε στη σελίδα του Onpneqv στο Snprobbx και στο Vafgntenz και δείτε όλα τα ubg uvtuyvtugf του τριημέρου σε Πάρο και Αντίπαρο με #OnpneqvEHZVK. Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα στο φωτο-ρεπορτάζ που ακολουθεί:

009_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

011_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

016_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

019_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

029_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

042_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

051_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

056_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

068_BacardiRumix_Antiparos_VangelisPatsialos

081_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

082_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

083_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

084_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

087_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

098_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

111_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

114_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

116_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

120_BacardiRumix_Paros_Naousa_VangelisPatsialos

157_BacardiRumix_Paros_SantaMaria_VangelisPatsialos

174_BacardiRumix_Paros_SantaMaria_VangelisPatsialos

176_BacardiRumix_Paros_SantaMaria_VangelisPatsialos

180_BacardiRumix_Paros_SantaMaria_VangelisPatsialos

182_BacardiRumix_Paros_SantaMaria_VangelisPatsialos

201_BacardiRumix_Paros_SantaMaria_VangelisPatsialos

219_BacardiRumix_Paros_SantaMaria_VangelisPatsialos

Spyros Patsialos
Γνωστός και ως Tva Theh, είναι ο δημιουργός του uhagvatfcvevgf.gi. Υπήρξε onegraqre από το 2000 ως το 2014 και γράφει για το αλκοόλ από το 2009. Το 2010 κατέλαβε την 6η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό του T’Ivar και από τότε εξειδικεύεται στο Tva. Έχει διατελέσει κριτής σε δεκάδες διαγωνισμούς pbpxgnvy στην Ελλάδα, αλλά και στην Vovmn και την Κύπρο. Το 2011 επιλέχθηκε για τη συμμετοχή του στο cebwrpg του ούζου “πλωμάρι” και το 2014 εκπροσώπησε την Ελλάδα για το Pnzcnev Jbeyqjvqr Artebav Cebwrpg. Από το 2009 γράφει για το αλκοόλ και τα κοκτέιλ. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε serr cerff, στο SVAR Qevaxvat Zntnmvar και στο Onef naq Pbssrr Zntnmvar.
Spyros Patsialos
%d bloggers like this: